VLASNE. Ukrainian Project

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Прем’єра концертного проєкту
 
9 березня о 16.00
 
Проєкт "VLASNE. Ukrainian Project. Нескорені&Непереможні"
Чотири століття української музики: від Бортнянського до Вакарчука
 
Авторський проєкт Одеської опери у виконанні провідних солістів, оркестру та хору театру, дитячого хору "Перлини Одеси".
 
Чотири століття української музики зазвучать в концертному форматі "VLASNE. Ukraine Project": від Бортнянського до Вакарчука. Поєднання архаїки та сучасності, класики й модерну. Це стане справжнім мистецьким ковчегом, куди автори проєкту дбайливо зберуть музичний капітал країни.
 
У часи підступної війни ми прагнемо до того, щоб українці шляхом занурення в мистецтво перевідкрили для себе власну країну, зазирнули в середину власне себе самих і надихнулися. Це обумовило і назву проєкту «VLASNE», що означає своє, наше, українське, справжнє, притаманне тільки нам і органічно інтегроване у світовий музичний простір. Слова «Нескорені&Непереможні» уособлюють наш генетичний код.
 
Музичні номери програми репрезентовані через видатні постаті композиторів та виконавців, що вплинули на формування української музики, уславили її в світі: від Дмитра Бортнянського, Семена Гулака-Артемовського, Миколи Лисенка до Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Святослава Вакарчука тощо.
 
Запрошуємо вас поринути у захоплюючий світ української музики та відчути красу і глибину золотих хітів нашої країни.
 
Склад виконавців: заслужені артисти України Владислав Горай та Дмитро Павлюк, провідні солісти опери Аліна Ворох, Юлія Терещук, Марина Наймитенко, Анастасія Голуб, Сергій Узун, Павло Смирнов, Богдан Панченко, Ілона Скрипник, Олександр Прокопович, Василь Добровольський, хор та оркестр театру (солісти - Олена Іонова та Ігор Парада), хор "Перлини Одеси" (худ.керівниця - Лариса Гарбуз)

Придбати квиток на VLASNE. Ukrainian Project можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

VLASNE. Ukrainian Project відбудеться 9 березня 2024, 16:00, субота в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.