Болеро. Танго полум'я і льоду. Одеса

Болеро. Танго полум'я і льоду. Одеса
24 травня, 17:00, п’ятниця
Одеса Одеський національний академічний театр опери та балету
Купити квитки Залишилось квитків: 583
26 травня, 17:00, неділя
Одеса Одеський національний академічний театр опери та балету
Купити квитки Залишилось квитків: 583

Про подію

Чи є місце танцю під час війни? Безумовно! Адже серед фізичного і психологічного навантаження саме танець, і зокрема танго, стає емоційною розрадою, рефлексією на мінливий час, сублімацією почуттів.
 
Мова танцю – рухи тіла, міміка і жести часом краще за будь-яке слово передають емоції, відображають стан душі, допомагають у прояві людських потерпань і почуттів.
 
Авторська група Одеської опери представляє вам танго-виставу – балетну імпрезу цТанго полум'я і льодуц.
 
Вистава створена на музику трьох композиторів. Два з них - визнані в світі класики тангової музики - аргентинці Астор П’яццолла та Едгардо Донато, третій - Маріано Мореза – представник нового покоління митців, музичний вундеркінд, за визначенням критиків, і висхідна зірка стилю нового фламенко. Кожен з творців, безумовно, персона музичного світу танго. Вони цілком різні, часом – насправді антиподи, проте, усіх їх єднають: впізнаваний стиль, експеримент та яскрава власна манера, шалена енергетика і життя у пульсі глобального ритму епохи. І саме таке органічне, шляхетне поєднання водночас різної і близької музики створює непересічну атмосферу та характер імпрези «Танго полум'я і льоду». Стихії полум'я і льоду обрані як символи вічних суперечок та боротьби між світоглядами, чоловіком і жінкою, життям і смертю…
 
Світ колізій, почуттів, інтриг, зіткнення реальності і фентезі. Із плином сюжету, стихії постійно сплітаються і врешті - решт з’єднуються. Саме танго стає єдиною територією цих суперечливих стихій. Саме танго органічно поєднає їх на сцені Одеської опери. Протягом всього сюжету тут вирують ніжність і пристрасть, ненависть і кохання, шанс вибору і почуття неабиякої енергетики!