Halloween festival

27 жовтня 2024, 13:00, неділя
У продажу залишилось 1000 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: 250 грн
Інші дати
Тривалість
08:00
Бронь
1
годину

Про подію

ОДЕСЬКИЙ HALLOWEEN FESTIVAL

Друже, ми знали, що твій інстаграм сумував без нових фото! Настав час оживити свій профіль яскравими костюмами, неймовірними образами і ексклюзивними селфі. Чому? Бо до Одеси повертається легендарний, наймасштабніший в Україні «Halloween festival».

Мистецтво й традиції — завжди на часі, і ми продовжуємо крокувати разом зі світовою спільнотою та дарувати радість усім сім’ям. Тож заряджай свій ґаджет, не обідай вдома, оскільки територія Одеської кіностудії знову перетворитися в планету жахів і привидів, атмосферу мороку, темряви і веселощів! Це унікальна можливість перевтілитися в незвичний образ, приміряти на себе непересічний і креативний look, нанести вражаючий грим та повеселитися досхочу. 6-й масштабний Одеський «Halloween festival» — саме те місце, де все перетворюється в містику і занурює у світ шанування Всіх Святих.

Що чекає на тебе?
- Більше 30-ти фотозон;
- Тематичні фудкорти і чарівні напої;
- Ще більше конкурсів і найкрутіших призів; 
- Шоу-програма ведучого; 
- Драйвова музика від провідних кавер-бендів Одеси й виступи топових танцювальних коллективів;
- Дитяча зона;
- Аквагрим;
- Конкурс на кращий костюм; 
- Майстер-класи для всієї родини і квести.

«Halloween festival» сприяє ментальній адаптації у кризовий для українців час найбільш вразливій частці населення: дітей, підлітків ВПО та дітей з інклюзією. Саме тому цьогоріч за підтримки благодійних фондів «З Одесою в серці» та «Тримай» наш захід несе благодійний меседж — «Єднаймося заради дітей». Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на потреби зазначених категорій суспільства.

Будь на стилі та у тренді топових івентів країни! Проведи 2 незабутні дні 26 і 27 жовтня з 13:00 до 21:00 у зачарованому просторі вампірів, дементорів і привидів.

Дітям до 7-ми років у супроводі дорослих – вхід безкоштовний.

У разі повітряної тривоги — бомбосховище знаходиться за адресою Французький бульвар, 29а.

Придбати квиток на Halloween festival можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Halloween festival відбудеться 27 жовтня 2024, 13:00, неділя в Одеська кіноіндустрія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

26 жовтня, 13:00
Одеса Одеська кіноіндустрія ціна: 250 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 1000

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"