Балет "Аліса в країні чудес"

У продажу залишилось 541 квиток
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 200 грн
Тривалість
01:30
Без антракту
Бронь
1
годину

Про подію

Дія 1
 
Картина перша "Перетворення Аліси"
 
Аліса засинає на залитій сонцем лісовій галявині. Дівчинка бачить як її книжка і туфлі зникають, а з-за дерева з’являється з неї ростом дивний Кролик. Він весь час дивиться на годинник і кудись поспішає. Аліса намагається його наздогнати, стрибає в дупло і потрапляє в інший вимір. Перед нею виникає будиночок. Дівчинка намагається зайти всередину, але ключ виявляється надто великим, а замкова щілина зависоко. "Так, може, це я стала маленькою?" – думає Аліса… Кролик губить чарівне віяло. Аліса бере його до рук і перетворюється на велику дівчинку. Чомусь зникає будиночок. Дівчинка плаче від прикрості й нескінченних дивацтв. Вона буквально тоне у своїх сльозах. Та що вона! Тонуть і гусак Робін, і птах Додо, і папужка Лорі, і орлятко Ед, і мишеня Соня… Але Аліса всіх рятує. Коли галявинка висихає, Додо пропонує побігати по колу, щоб обсохнути. Раптова поява Чеширського Кота лякає всіх. Аліса не дозволяє йому кривдити звіряток. Але, випадково ставши знову маленькою, вона потрапляє до Котячих лап. Він грається з нею, мов з мишеням. І лише поява Зеленої Гусені рятує дівчинку.
 
Картина друга "Божевільне чаювання"
 
На галявині перед будиночком зіштовхуються Капелюшник і Березневий Заєць. Від удару Заєць непритомніє. На зойки Капелюшника мчить Аліса. Вони роблять Зайцю штучне дихання і поливають водою із чайника. Нарешті, він опритомніє. На чаювання приходять мишеня Соня, булочки, чашки, свічки. «Що за безглузде чаювання?» – думає Аліса. Несподівано все завмирає. Всіх забирає туман-марево. Аліса знову мчить за Кроликом, який втікає.
 
Дія 2
 
Картина третя "Таємничий ліс"
 
Велика Аліса продовжує бігти за Кроликом і потрапляє до таємничого лісу, який перетворюється на сад. Квіти оточують Алісу…
 
Картина четверта "Хода Королеви"
 
Королева і Король простують через сад. Придворні, серед яких Валет, Кролик з чарівними пряниками, Кат і Фламінго, падають долілиць. Усі, окрім Аліси. Король пропонує зіграти в крокет. "Що за дивна гра, – думає Аліса, – замість м’ячів літають їжачки?". Один з них, запущений Валетом, збиває Королеву. Придворний збитий з пантелику. Аліса тягне його за собою. За наказом Короля всі відправляються у гонитву за ними.
 
Картина п'ята "Суд над Валетом"
 
Валета і Алісу беруть під варту. За наказом Короля та Королеви присяжні звинувачують Валета в крадіжці пряників. Кат готовий відрубати йому голову. "Що за дивний суд?" – думає Аліса. Вона показує надкушений нею пряник, і тепер гнів Королеви обертається проти неї. Чарівний пряник знову перетворює Алісу на велику дівчинку. Прямуючи на допомогу Валету, вона збиває з ніг Короля, Королеву, присяжних… Але раптово все розсипається, як картковий будиночок. Якесь невідоме раніше відчуття щастя змушує Алісу і Валета танцювати разом…
 
Епілог
 
Аліса розплющує очі. Перед нею розкидані туфлі і книга. Невже це був тільки сон…
 
Про подію
 
Балет для дітей на музику композиторів XVIII-XXI століття
У виставі беруть участь вихованці Балетної студії Світлани Антипової та артисти балету театру.
Використовується фонограма

Придбати квиток на Балет "Аліса в країні чудес" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Балет "Аліса в країні чудес" відбудеться 15 вересня 2024, 11:00, неділя в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"