Вистава "Серцеїдки"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 Детективна світська комедія

Краса жінки не в одязі, не в фігурі чи зачісці. Краса жінки в її очах, бо це дорога до її серця – місця, де живе кохання. Чоловікам і одну жінку витримати непросто. Але що робити, якщо їх аж вісім і всі вони знаходяться під підозрою, оскільки єдиний чоловік у домі просто взяв і щез. А це означає, що свято, на яке вони чекають – під загрозою. Кожна з жінок розуміє, що носить в собі безліч секретів, але в житті нікому не зізнається про це. Головна інтрига залишається нерозгаданою – куди насправді подівся їх єдиний чоловік, якому вони усі винні грошей і до чого тут кохання.

Детективна комедія за мотивами французького письменника Р. Тома "8 жінок" з непередбачуваним фіналом. На вас чекає феєрверк яскравих акторських робіт у супроводі музики та танців. Вистава, що надихатиме вас на справжні почуття.

У ролях:

Анна Кошмал – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Свати” та “Папік-2", вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий"

Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Родичі", "Скажене весілля" та вистав "Вірні дружини", "Сильні слабкі жінки"

Дарія Петрожицька – заслужена артистка України, зірка серіалу "Папік" та вистав "Сильні слабкі жінки”, "Третій Зайвий"

Катерина Варченко – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Хазяйка", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини"

Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно, зірка серіалу "СидорЕнки та СидОренки", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий"

Наталія Васько – актриса театру та кіно, зірка вистави "Дівич-вечір", "Вірні дружини"

Олена Петрова (Астрая) – заслужена артистка України, співачка, зірка вистави "Третій Зайвий"

Світлана Золотько – народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра, зірка вистави "Час кохати"

Stylist – Анна Широбокова
Stylist assistant – Лоліта Поляруш
Make up artist – Катерина Старовойтова
Дякуємо за співпрацю українському бренду жіночого вбрання @olyamak_official Фото – Анастасія Мантач

Режисер – Олег Мельничук

Генеральний продюсер – Тетяна Єдемська
Театральна агенція ТЕ-АРТ.

Придбати квиток на Вистава "Серцеїдки" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Серцеїдки" відбудеться 24 квітня 2024, 18:00, середа в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.