У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фолк-мюзикл "Кохання січового стрільця"

28 квітня 2024, 16:00, неділя
У продажу залишилось 321 квиток
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 100 грн
Бронь
2
години

Про подію

Фолк-мюзикл у 2 діях
 
Лібрето - Я. Барнич, вірші - Ю. Шкрумеляк
 
Одеський академічний театр музичної комедії імені Михайла Водяного підготував виставу про війну під час війни. Але життя, на щастя, влаштоване таким чином, що поруч із драмами і трагедіями завжди буває багато комедій, що підтверджується надзвичайно великим попитом на легкий жанр у стресових ситуаціях.
 
Оперета "Шарика" з лібрето і музикою Ярослава Барнича та словами до пісень Юрія Шкрумелюка в нашому театрі перетворилася на фольк-мюзикл "Кохання січового стрільця" - романтичну, сповнену гумору й безкомпромісного патріотизму історію кохання січового стрільця Степана до мадярської дівчини Шариці.
 
Події відбуваються під час Першої світової війни на Закарпатті, де в мальовничому мадярському селищі втомлене від страждань серце Степана Балинського знаходить кохання всього свого життя. Попереду в головних героїв - важкі випробування на шляху до щастя, але вистава - легка, весела, забарвлена мелодійною музикою Ярослава Барнича, який сам був на службі в січовому стрілецтві.
 
Прем'єра оперети відбулася 1934 року. З приходом радянської влади всі оперети Барнича були заборонені. Композитор емігрував до США. Під час війни клавір, партитура і лібрето оперети були загублені і відновлені тільки в США, тільки в середині 90-х років, коли Україна здобула Незалежність. Дочка композитора Ірина Барнич-Дубас спромоглася передати матеріали оперет "Шарика" та "Гуцулка Ксеня" на батьківщину автора.
 
Головні герої, як і сама оперета, витримали перевірку війною, часом, але не згасли, а навпаки запалили багаття людського щастя!
 
Витримаємо і ми, і запалюємо разом!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Фолк-мюзикл "Кохання січового стрільця" відбудеться 28 квітня 2024, 16:00, неділя в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"