У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Балет "Жизель"

У продажу залишилось 505 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 310 грн
Тривалість
02:00
З антрактом
Бронь
2
години

Про подію

Лібрето Теофіла Готьє, Жюля-Анрі Вернуа де Сен-Жоржа, Жана Коралі.

Дія перша
 
Граф Альберт закоханий у селянську дівчину Жизель. Розуміючи, що вона не захоче мати стосунки з аристократом, Альберт перевдягається в селянина. У Жизелі є інший залицяльник – лісничий Ганс. Він намагається пояснити їй, що Альберт не той, за кого себе видає, але Жизель не слухає його. Залишившись наодинці, Ганс проникає у мисливський будинок й викрадає шпагу Альберта з графським гербом.
 
Звуки ріжка сповіщають про наближення мисливців. Серед них наречена графа і її батько. Мисливці зупинилися на відпочинок у селі. Наречена графа Батільда зачарована наївністю і красою Жизелі. Селяни розпочинають свято урожаю. У розпалі веселощів з’являється Ганс і привселюдно звинувачує Альберта в брехні. Як доказ він показує шпагу графа. Жизель не хоче вірити цьому, тоді Ганс сурмить у ріг, і перед збентеженим графом з’являється його наречена. Вражена несподіваним обманом, Жизель божеволіє і вмирає.
 
Дія друга
 
На могилу Жизелі опівночі прийшов Ганс. З могил починають підійматися віліси — наречені, померлі до свого весілля. Всіх, хто з’являється на цвинтарі вночі, вони примушують танцювати, доводячи їх до смерті. Така ж доля спіткала і Ганса. Мірта, повелителька віліс, викликає тінь Жизелі.
 
До могили приходить Альберт. Горе та відчай графа зворушують Жизель. Вона прощає його. Владним жестом Мірта наказує йому танцювати. Жизель благає свою повелительку відпустити Альберта, але віліси невблаганні. Та з першим промінням сонця вони втрачають силу. Альберта врятовано. Жизель назавжди прощається з коханим.
 
           

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Балет "Жизель" відбудеться 6 квітня 2024, 16:00, субота в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

7 квітня, 17:00
Дніпро Дніпровський академічний театр опери та балету ціна: від 100 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 650

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"