У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Наталя Фалiон та "Лiсапетний батальйон"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Лісапетний батальйон «лісапетом, наче танком» Наталія Фаліон та народний театр пісні «Лисапетний батальйон» газують українським шоу-бізнесом.

Вперше в історії аматорський колектив із маленького села підкорює найбільші концертні майданчики України.
 
Поруч на одній сцені звичайна продавщиця із сільського магазину, медсестра, домогосподарка, багатодітна мати, викладач музики, завідувач клубу, вихователь дитячого садка, бібліотекар.
У кожній з цих веселих красунь ви обов'язково впізнаєте себе, чи куму, чи сусідку.
 
Кожна пісня – це коротенька історія з реального життя багатьох із нас, із долею іронії, перефарбована пікантним соусом гумору.
Для Вас звучатимуть такі улюблені хіти, як «Лісапет», «Давай, баби, давай», «Сама файна», та багато інших пісень.
 
Також у програмі представлені пісні, які були написані вже під час війни, «Він з Бучі, вона з Ірпіня», «Зібрались бабонькі в неділю на зорі», «Війна війною, а город городом».
 
У цей непростий для України час веселі жінки вирішили підтримати українців добрим, веселим словом та запальною музикою, а як відомо, вони роблять це найкраще.
 
До вашої уваги 2 години спокою, гарного настрою, справжньої сміхотерапії, народне «камеді шоу» від Наталії ФАЛІОН, нові пісні та улюблені хіти.
 

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Наталя Фалiон та "Лiсапетний батальйон" відбудеться 25 січня 2024, 18:00, четвер в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.