У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

DOROFEEVA. «СЕНСИ»

9 березня 2023, 19:00, четвер
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

Благодійний концерт DOROFEEVA з новою програмою «СЕНСИ»!
 
"Повномасштабна війна поділила життя кожного на «до» та «після» і змусила шукати нові мрії, нові цілі, нові сенси. Адже саме вони нас тримають - сенси, надихають і надають сили йти вперед – до перемоги.
Я відшукала свої й втілила їх у піснях нового альбому.
 
ЗАПРОШУЮ ВАС ПОЧУТИ ТА ЗНАЙТИ ВЛАСНІ СЕНСИ!
 
Я відіграю благодійний концерт у у вашому місті, метою якого є збір коштів на відбудову житла, зруйнованого ворогом.
 
На концерті я заспіваю пісні зі свого нового альбому: «Різнокольорова», «Думи», «Крапають», «У твоїй душі», «Щоб не було» і хіти, які ви давно любите.
 
Вперше це буде не яскраве гучне шоу, а дуже особлива атмосферна подія. Подаруйте настрій собі – і допоможіть українським родинам, що постраждали внаслідок війни”.
 
З самого початку війни DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами у багатьох країнах Європи, долучається до соціальних ініціатив і створює благодійні проєкти, підтримує українських біженців по всьому світу, популяризує українську культуру та привертає увагу до важливості збереження української культурної спадщини.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

DOROFEEVA. «СЕНСИ» відбудеться 9 березня 2023, 19:00, четвер в Одеська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.