Вистава "Клубок казок"

У продажу залишилось 90 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: 200 грн
Бронь
1
годину
До
3 років
Включно
Безкоштовно
На руках
3+

Про подію

Ви любите казки?
 
Як чудово, що ви їх любите!
 
А пам'ятаєте казку «Рукавичка» - про те, як лісові звірі перезимували сувору холодну зиму в теплій рукавичці, втраченій у лісі старим-лісорубом? Пам'ятаєте?
 
А ви знаєте, що стало з усіма цими лісовими звірами далі, коли рукавичка порвалася, і бідним змерзлим звірам довелося знову розбігтися?
 
Не знаєте? А ми вам розповімо та покажемо, як лісові звірі збудували справжній будинок – новий, просторий, зручний! І стали в цьому новому будинку жити-живати та добра наживати. От начебто б і все.
 
Але ж це – казка! Яка ж казка без пригод та різних перипетій? Приходьте до нас на виставу «Клубок казок» за мотивами українських народних казок, і ми вам із задоволенням розповімо, хто кому – вовк, а хто кому – друг.
 
Приходьте! На зустрічі з вами чекають Мишка-Шкряботушка, Жабка-Царівна, Зайчик-Побігайчик, Коза Дереза та багато інших персонажів українських народних казок, навіть сам Пан Коцький буде. Обіцяв!

Придбати квиток на Вистава "Клубок казок" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Клубок казок" відбудеться 30 травня 2024, 17:00, четвер в Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеші. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"