У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія "Час кохати"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Знайти своє жіноче щастя головній героїні Тетяні судилося виключно завдяки випадку.
 
Наша історія - це зворушлива і забавна «іронія долі». Зима, передноворічний настрій, випадковий стук у двері... У розмірене життя вторгається нова людина. Нічого чарівного і казкового, але доля героїв круто змінюється. Змінюються відносини між матір'ю і дочкою, між чоловіком і жінкою, змінюється життя, йде самотність, наздоганяє покарання за вчинений проступок - всі ці моменти дуже тонко підняті автором п'єси.
 
Все можливо, якщо дозволити собі повірити в можливе щастя, якщо любити людей і бути готовим до самопожертви заради порятунку іншої. Тепла, наповнена любов'ю історія, яка допоможе дуже багатьом зігрітися від холоду життя, повірити в краще і ще раз переконатися в тому, що дива все-таки бувають.
 
Це не казка для дорослих, це просто наше життя, розказане добрими людьми для добрих людей.
Ця вистава поставлена за п'єсою Надії Птушкіной «Поки вона вмирала».
 
У ролях:
Олеся Жураковська - заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра
Віталіна Біблів - заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру "Золоті ворота"
Анна Расстальна - Актриса Київського Академічного Молодого театру
Сергій Кияшко - заслужений артист України, актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра
 
Режисер - Таня Губрій
Продюсер - Тетяна Едемська і театральне агентство ТЕ-АРТ

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Комедія "Час кохати" відбудеться 23 лютого 2022, 19:00, середа в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.