У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Пісочна казка «Аліса в країні див»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

31 жовтня одесити і гості міста побачать знамениту казку Льюїса Керролла «Аліса в країні див» виконану в техніці піскової анімації.
Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації, після успішних гастролей в Європі, Катерина Дзюба покаже в режимі реального часу пригоди Аліси, там буде все - і чаювання, і королева, і Божевільний Капелюшник, і Білий Кролик. Загадкові, примарні, що перетікають один в одного образи залишать у глядачів незабутнє враження.
 
«Пісочна казка - це плавне перетікання одного малюнка в іншій, кожна сцена супроводжується відповідною музикою. А за кадром текст озвучують професійні актори. Підбирали текст, відточували репліки, щось зайве викидали, оскільки зібрати воєдино пісочну анімацію, музичний матеріал, текст і все це укласти в чіткий хронометраж виявилося досить складно. Ми більше року готували цю казку і нарешті, з гордістю можемо представити її глядачеві », - поділилася Катерина Дзюба.
 
Пісочна анімація - це досить молодий напрямок образотворчого мистецтва. Даний метод дозволяє створювати не тільки мультиплікаційні фільми, а й окремі номери для «живого» залу для глядачів. Нечисленні художники, які володіють ці мистецтвом одностайно відзначають, що фахівцеві, який виступає для глядачів «наживо», необхідна гранична концентрація, точність кожного руху і висока швидкість виконання малюнків.
Виступ майстра пісочної анімації - це справжнє диво! Руки художника створюють на сяючому столі загадкові, хиткі, що перетікають один в одного образи, від яких неможливо відірвати погляд. Заворожлива крихкість і мінливість зображень супроводжуються акторським читанням і музикою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Пісочна казка «Аліса в країні див» відбудеться 31 жовтня 2021, 14:00, неділя в Український театр ім. В. Василька. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.