У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

WISH. Театрально-циркове шоу

Продаж припинено
минула подія

Про подію

“WISH” в Одесі!
23 і 24 серпня 2021 року в Одеському театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбудеться театрально-циркове шоу “WISH”(ВІШ) в Одесі, за участі зірок цирку Cirque du Soleil! Автори вистави легендарні Aurelia Cats и Viktor Kee, а виступатимуть для вас  учасники численних талант шоу! На вас чекає 80 хвилин циркового мистецтва світового рівня!
 
Унікальна циркова вистава, де використовуються прийоми фізичного театру, комедії, магії та цирку. Тут немає номерів з тваринами, лише можливості людського тіла. Неймовірна акробатика, еквілібристка, жонглювання. А ще - візуалізація  і світлове шоу, яке остаточно занурять вас у фантастичний світ цирку.
 
Театрально-циркове шоу
Звичайно, наша вистава неможлива без головного персонажа! Це дівчина, яка загадала бажання у День народження і тепер вирушає на пошуки свого таланту! Спеціально для нашої вистави створено авторську музику від композитора Remy Bailet!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

WISH. Театрально-циркове шоу відбудеться 24 серпня 2021, 19:30, вівторок в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.