У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лускунчик (Балетна студія С. Антиповой)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Дія перша
 
Картина перша
 
Багато років тому в переддень Різдва в маленькому німецькому містечку сталася дивна історія. Іскристий сніг, даруючи казковий настрій всім городянам, покрив даху будівель, яскраві вітрини магазинів і розлогі гілки ялин. У передчутті новорічного дива жителі поспішали додому з подарунками, накривали святкові столи і з нетерпінням чекали гостей. Того вечора затишний будиночок родини Штальбаум наповнився дзвінким сміхом друзів, музикою і танцями. Розкішно прикрашена, сяюча вогниками ялинка особливо радувала дітей Штальбаум – Машу і Фріца.
 
У розпал торжества з’явився загадковий гість в костюмі чарівника, і одним помахом руки оживив іграшки. Підкоряючись Майстру, ляльки починали танцювати. Діти дізналися в незнайомцеві свого хрещеного, лялькових справ майстра – Дроссельмейера. Маша з радістю прийняла подарунок хрещеного – забавну і безглузду ляльку Лускунчик. Це не просто лялька, – він був влаштований так, що міг розколювати горіхи. Гра зі Лускунчиком все більше захоплювала Машу, їй вже здавалося, що це зовсім не іграшка, а жива людина, нехай і негарний, але з ніжною і прекрасною душею.
 
Фріц, як всі хлопці почав експериментувати з механізмом ляльки, але в його невмілих руках іграшка, в кінці кінців, зламалася. Маші стало шкода Лускунчика. Вона поклала любиться їй ляльку спати під ялинку. Свято закінчилося, гості танцювали останній танець і розійшлися по домівках.
 
Картина друга
 
Феї сповістили про настання чарівної різдвяної ночі. Маленькій Маші не спалося. Перемагаючи страх, дівчинка повернулася в кімнату з ялинкою, щоб провідати Лускунчика. Заколисана добрими Феями, Маша заснула, притискаючи до себе улюблену іграшку. Уві сні чи наяву дівчинка побачила, як ялинка засвітилась таємничим світлом, а ляльки ожили. Несподівано з щілин в підлозі з’явилася армія мишей на чолі зі своїм Королем. Ляльки були в жаху і сум’ятті.
 
Тільки винахідливість і хоробрість Лускунчика врятували всіх: збудувавши іграшки, він сміливо повів їх в бій з мишачим військом і здобув перемогу. І раптом з виродка Лускунчик перетворився на прекрасного принца. Він запросив Машу відвідати його країну казок і чудес.
 
Дія друга
 
У чарівному хороводі кружляли легкі сніжинки, устеляючи шлях пухнастим снігом до палацу солодощів Конфітюренбург. Машу і Лускунчика вітали батьки принца – Фея Драже і Зефір, а також жителі казкової країни – морозиво, цукерки, карамельки і льодяники. Але раптом з’явився Мишачий Король, який переслідував закоханих Машу і Лускунчика до самого палацу. Принц вступив з ним у двобій і переміг. Розпочалося свято. Всі були щасливі, що підлий Мишачий Король переможений. Ялинка спалахнула різнобарвними вогнями, квіти ожили і почали танцювати.
 
Придворні виконали “смачні” танці: іспанська – «Шоколад», арабська – «Кава», китайський – «Чай», російський – «Пряники». Весь цукерковий народ на чолі з феєю Драже привітали нареченого і наречену – Лускунчика і Машу з їх весіллям і пригостили смачним тортом.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Лускунчик (Балетна студія С. Антиповой) відбудеться 26 лютого 2022, 12:00, субота в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.